Vtisi gostov

Govori se, da je tu narava prekrasna – za sprehode, žal smo mi vse to pretekli! Govori se tudi, da je kar nekaj kulturnih znamenitosti, žal smo si mi uspeli ogledati le nekaj teh – stadion, telovadnico in seveda Gostišče Krivograd! Govori se tudi, da so ljudje tu zelo prijazni in delovni. No, to pa zagotavljamo, da je res! V to nas je prepričal kolektiv Gostišča Krivograd!
KK Koper

Na ta del Koroške smo plavalci Ilirije začeli zahajati že pred 20 leti. Gostišče Krivograd obiščemo vsaj enkrat letno in tako je bilo tudi letos. Redkokje naletimo na tako  prijazno postrežbo, domače vzdušje in dobro kuhinjo. Takorekoč plavalci Ilirije se počutimo kot da smo tu doma.
PK Ilirija

Trem zvezdicam, ki jih podeljuje Ministrstvo, pristojno za turizem, očitno manjkajo vsaj še ena ali dve, katere upamo, da jih dobite prihodnje leto, ko se zopet vidimo!
KK Hellios

Zaradi dobre hrane, postrežbe in prijaznosti vseh zaposlenih, smo z lahkoto prenašali vse napore, ki jih takšne priprave zahtevajo. Zahvaljujemo se vsem, ki ste skrbeli za nas in upamo na ponovno snidenje.
NK Dravograd

Kot pravijo: Povsod je lepo, a doma je najlepše! Veliko sem v tujini in v tujih hotelih, zato vam lahko povem, da je tukaj zelo prijetno. Ni je čez Koroško in domače l’di!
Tina Maze

Vsega dobrega in prijetnega je enkrat konec! Ostane možnost spomina, tako močnega kot si ga želimo. Mi imamo dovolj razlogov, da postanete del naših uspehov in veselja. Morda je izrečeno »hvala« malo premalo, kar bi svak od nas povedati znal!
KK Pivovarna Laško

Vrhunec sezone in 3. mesto v avstrijski odbojkarski ligi smo praznovali ob eksluzivni posrežbi. Pridemo spet naslednje leto, morda že kot prvaki!
OK Posojilnica Aich – Dob, Avstrija

Hvala za gostoljubnost. Imel sem se res lepo in upam, da se kmalu spet vidimo!
Peter Mankoč

Hrana – super. Strežba – super. Prijaznost – super. Ambijent – super. Skratka – brez teksta!
Danilo Kocjančič & Marino Legovič, glasbenika

Izjavljam: Tu na Koroškem smo bili čisto malo, smo pa opazili, da je tu zelo lepo. Šefa gostinskega objekta sta izredno prijazna in simpatična, tako da bomo še prišli.
Peter Musevski, igralec

»Js nisn ibržnik!« si bomo morali slej ko prej zapeti vsi. Mežiška dolina je biser, eden najsvetlejših delčkov pa Gostišče Krivograd z odlično kuhinjo in prijazno postrežbo. V takšnem vzdušju je težko oditi.
Milan Kamnik, glasbenik

Zelo žal mi je, da sem prvič v tako lepem lokalu in da nisem v tako kratkem času mojega bivanja tu bolj spoznal tega prelepega kraja in ljudi, ki živijo tu. Zdaj vsaj vem, kam bom prišel, ko pridem naslednjič pohajat na Koroško.
Miran Rudan, glasbenik

Trem zvezdicam, ki jih podeljuje Ministrstvo, pristojno za turizem, očitno manjkajo vsaj še ena ali dve, katere upamo, da jih dobite prihodnje leto, ko se zopet vidimo!
KK Helios

Tudi letos smo se med tekmovanjem na Ravnah za dva dni ustavili v Krivogradu. Radi se vračamo sem, ker se naši plavalci tu počutijo tako kot doma. No, letos smo si plavanje popestrili s tem, da je del vodstva med tekmo še smučal na smučišču Poseka. Prav prijetna dopolnitev. Skratka – tu na Koroškem se vedno dobro počutimo.
PK Ilirija

Rad se vračam na Koroško. Kadar ne jem doma, se s svojimi najbližjimi pogostimo v Gostišču Krivograd. Nikoli nismo bili razočarani. Hrana, pijača in postrežba je odlična.
Milan Pečovnik – Pidži, glasbenik

Tukaj smo bili na pripravah že septembra lani in potem smo igrali kot prerojeni. Verjamemo, da bo tako tudi letos. Naši gostitelju v Gostišču Krivograd so poskrbeli, da imamo optimalne pogoje tako za bivanje kot vadbo. Uporabljamo igrišče mežiškega Akumulatorja, fitnes na Prevaljah ter športni park na Ravnah in še enkrat moramo poudariti, da so pogoji res odločni.
KK ERA Šmartno

Zaradi dobre hrane, postrežbe in prijaznosti vseh zaposlenih, smo z lahkoto prenašali vse napore, ki jih takšne priprave zahtevajo. Zahvaljujemo se vsem, ki ste skrbeli za nas in upamo na ponovno snidenje.
NK Dravograd

Ko smo iskali domovanje Kralja Matjaža, smo našli PRAVO! Dobra hrana za naše prazne želodčke, odlična šefica in zaključek – še bomo prišli!
Boštjan Grabnar, glasbenik

U Krivogradu su se dobro proveli mnogi; domači i mnogi stranci, ali niko nije gušto kao veseli Bosanci! Hvala za vse!
Zabranjeno pusenje, glasbeniki

Hvala za prijetni dve uri!
Tomislav Jovanović – Tokac (DAN D), glasbenik

Najlepša hvala za prijetno in odlično gostoljubje.
Alpski kvintet, glasbeniki

Puno hvala na gostoprimstvu… Vratit ćemo se!
Petar Grašo, glasbenik

Ansambel Ota Pestnerja vas lepo pozdravlja in se vam zahvaljuje za prijetno družbo, nasmešek lepih deklet in dobro večerjo!
Ansambel Ota Pesnerja, glasbeniki

Za uspomenu & sjećanje veeeelika pusa od grupe Jinx!!! Hvala na gostoprimstvu
Jinx, glasbeniki

Hvala na gostoprimstvu do sledeći put. Vaš Mile Kitić
Mile Kitić, glasbenik

Hvala za vaše gostoljubje in ustrežljivost. Vikend smo preživeli lepo in se ob naslednji tekmi v bližini spet oglasimo. Jutranja kavica s strani šefice pa močno polepša dan…
PK Kamnik

Prvič na obisku in zelo zadovoljni! Še pridemo, drugič z instrumenti.
Ansambel Katrca, glasbeniki

Vaše gostišče je ogledalo pridnih rok. Čestitamo! Želimo vam še veliko uspehov in mnogo zdravja!
Ansambel Njivski kvintet, glasbeniki

Naj vam bo najlepše, ko bo vaš spomin pomislil na prave fante, ki igrajo tisto, kar je najboljše in iz srca. Keep on rockin’!
Big foot mama, glasbeniki

Hvala za crklanje in prijaznost 
Mitja Valenčič & Matic Skube, smučarja

Hvala za odlično hrano in neizmerno prijaznost.
Andrej Šporn, smučar

Hvala vsem v hotelu, ki ste poskrbeli za naše počutje in gostoljubnost ter udobnost nastanitve.
Klemen Kosi, smučar

Najlepša hvala, da sre našli še zame en majhen kotiček v tako prijetnem gostišču! Naspali ste me, nahranili ste me, samo še jaz sem morala oddelati svoje na tekmi ; 2. mesto SC na državnem prvenstvu:)
Maruša Ferk, smučarka

Puno vam hvala na gostoprimstvu i ljubaznosti. Sve najbolje!
Bajaga & Instruktori, glasbeniki

Hvala za gostoljubje in odlično pogostitev!
Nuška Drašček, glasbenica

Po več kot desetletju vožnje mimo, sem se končno ustavil, da nahranim želodček in pozdravim prijatelje. Kar tiče hrane – perfektno! Boljših kalamarov že dolgo nisem jedel.
Marjan Fortin, športni TV komentator

Hvala lepa za lep sprejem, postrežbo in prijaznost v poznih urah, ko se dan preveša v noč. Veliko ljubezni in spoštovanja!
Stane Vidmar, glasbenik

We will always come back to empty your beer fridge!
Morton cricket club, Scotland

Zahvaljujemo se vam za vso odlično hrano, ki ste nam jo skuhali. Pohvala osebju za prijaznost in ustrežljivost – počutili smo se kot doma. Le tako naprej! Gospodična Zarja in ekipa nas je vrhunsko razvajala, tako da se bomo zagotovo še vrnili in priporočali tudi prijateljem. Delček mozaika na naši uspešni športni poti pripada tudi vam!
PK Olimpija

Odlična hrana, super prijazno osebje, mir in čiste sobe. Težko bi bilo bolje. Hvala za vse! Vsekakor se vrnemo.
Tanja Šmid & Borut Petrič, plavalca

Srdačni i uslužni od 10h do 22h… tako niko više kod nas ne radi… in cijelo vrijeme je osmijeh tu. Hvala!
Hladno pivo, glasbeniki

Hvala za dobro postrežbo, dobro hrano in prijaznost.
Anej Piletič, glasbenik

Hrana – super. Strežba – super. Prijaznost – super. Ambijent – super. Skratka – brez teksta!
Danilo Kocjančič & Marino Legovič, glasbenika