O nas

“Obiščite nas in obljubimo vam, da se boste z veseljem vračali.”

Gostišče Krivograd leži v osrčju Koroške na Poljani, tik ob glavni cesti Prevalje – Mežica, pod Štoparjevim mostom, ob reki Meži. Pot vodi tudi do mejnega prehoda Holmec in naprej na avstrijsko Koroško.

Bogato ponudbo združujemo s toplino družinske tradicije, zato vedno poskrbimo, da se v Gostišču Krivograd počutite kot doma. Uživali boste lahko v kulinaričnih užitkih naših kuharskih mojstrov, udobnih posteljah, prijaznih ljudeh in pestrosti skritih koroških dolin!

Gostišče Krivograd vam ponuja:

  • bogato izbiro vrhunskih jedi,
  • velik zasebni parkirni prostor,
  • prijazno osebje in
  • domače vzdušje.

Zgodovina

“Gostišče Krivograd je gostišče s tradicijo. Za vas se trudimo že dve generaciji.”

Gostinsko dejavnost imamo Krivogradovi že v krvi, saj smo hitro spoznali, da lahko našo Koroško približamo gostom skozi domačnost in kakovost gostinske ponudbe. Naši začetki segajo v devetdeseta leta, ko smo najeli gostinski lokal in pričeli soustvarjati turistično ponudbo na Koroškem.

Vtisi gostov

“Naši gostje nam radi zaupajo, kako so se počutili, od nas pa vedno odhajajo nasmejani in zadovoljni.”

“Ponovno ste nam pričarali prekrasno vzdušje in nam s vojo gostoljubnostjo pomagali do vrhunskih rezultatov na državnem prvenstvu dečkov in deklic. Posebna zahvala šefici, ki je ustregla vsaki napi želji in seveda kuharjem, ki so kuhali tako dobro kot naše mame!”